Siirry pääsisältöön

Rahoittajat

Luumäen kunnan hallinnoimalle Itsenäisyydentie-hankkeelle on myönnetty rahoitus 5.10.2016 Manner-Suomen kehittämisohjelmasta 2014-2020. Toimenpidealueena on maaseudun palveluiden ja kylien kehittäminen. Leader-ryhmänä on mukana Leader - Länsi-Saimaa.

Hanke on toteutettu vuosina 2016-2017 kahtena erillisenä hankkeena; kehittämishanke kokonaisrahoitus on 60 000 euroa ja investointihanke kokonaisrahoitus on 33 000 euroa.

Hankkeen yksityisrahoitukseen osallistuivat alla luetellut yhteisöt ja yritykset. Lisätietoja eri toimijoista löytyy kunkin omilta kotisivuilta.

     

Aurek

“AUREK Oy ostaa kaiken maailman metallit” https://www.kultajametallitrahaksi.fi/ 

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Etelä-Karjalan Osuuskauppa eli Eekoo on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Eekoo on Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella toimiva, voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa.

Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

www.s-kanava.fi/eekoo

Granicon

Baltic Brown and Carmen Red granite from Finland.

www.granicon.com

Hotelli Salpa/Kivijärven rantakiinteistöt

Kirkasvetisen Kivijärven luonnonkauniilla rinnetontilla sijaitseva 34-huoneinen Hotelli Salpa tarjoaa edulliset hotelli-, ravintola-, kongressi- ja vapaa-ajan palvelut yöpyjille ja levähdystä kaipaaville. Hotellin keskeinen asema Itsenäisyydentiellä historiallisella Salpalinjalla noin 20 km Lappeenrannasta, 15 km Luumäeltä ja reilu 60 km Kouvolasta luo toimivan sijainnin nauttia lähipaikkakuntien palvelutarjonnasta sekä itsenäisen Suomen merkittävästä lähihistoriasta. Kivijärven Rantakiinteistöt Oy on palauttanut merkittävien parannusten ja uudistusten myötä hotellikokonaisuuden ranta-alueineen ympärivuotiseen virkistyskäyttöön.

www.hotellisalpa.fi

Kotkaniemi-säätiö

Säätiö vastaa Kotkaniemen kotimuseon museotoiminnasta ja toimii vuokralaisena Kotkaniemen kiinteistössä. Kohteen omistaa valtio, kunnossapidosta vastaa Senaatti-kiinteistöt ja toimintaa valvoo Museovirasto. Kotkaniemi-säätiön tarkoituksena on Kotkaniemen tulevaisuuden turvaaminen.

www.kotkaniemi.fi

Luumäen osuuspankki

Luumäen Osuuspankki on pitkät perinteet omaava, mutta ajassa elävä, nykyaikaisia pankki-, vakuutus- ja lakipalveluita tarjoava paikkakunnan johtava finanssilaitos.

www.op.fi/luumaki

Oy Ansari-Yhtymä

OY Ansari-Yhtymä on vuonna 1969 perustettu tuotantolaitos, joka kasvattaa pikkutaimia kasvihuoneviljelijöille ja valmiita ruukkukukkia jälleenmyyjille Luumäellä.

http://www.schetelig.com/oy-ansari-yhtyma

P. E. Svinhufvudin muistosäätiö

P. E. Svinhufvudin muistosäätiö vaalii ja kehittää isänmaallisia perinteitä ja säilyttää presidentin elämäntyön muistoa jälkipolville. Viime vuosina säätiö on osallistunut erityisesti Kotkaniemen pelastamiseen ja sen kehittämiseen kotimuseona Luumäellä. Säätiö järjestää vuosittain vähintään yhden ohjelmallisen tilaisuuden ja on tukenut useita tutkimus- ja julkaisuhankkeita, joista viimeisin professori Martti Häikiön kirjoittama Suomen leijona – Svinhufvud itsenäisyysmiehenä. Säätiö jakaa vuosittain kirjallisuuspalkinnon.

www.svinhufvudinmuistosaatio.fi

Palin Granit Oy

Palin Granit Oy on johtava laadukkaan suomalaisen graniitin tuottaja. Vuodesta 1921 toimineen perheyrityksen menestyksen taustalla ovat pitkät perinteet ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä kivimateriaalien korkea taso ja taattu saatavuus.

www.palingranit.fi

Salpalinjan perinneyhdistys ry

Salpalinjan perinneyhdistys ry perustettiin 25.7.2002. Yhdistyksen kotipaikaksi nimettiin Miehikkälä. Perinneyhdistys toimii valtakunnallisella tasolla. Yhdistyksessä on henkilö-, kunta- ja yhteisöjäseniä. Perinneyhdistys tukee toiminnallaan Salpalinjan valtakunnallista kehittämistä ja ylläpitämistä kansallisena ja kansainvälisenä muistomerkkinä sekä tekee Salpalinjaa tunnetuksi sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Yhdistyksen vaalii Salpaveteraanien perinnettä ja historiallisia muistoja. Yhdistys kehittää yhteistyötä maanpuolustuksellisten yhteisöjen kanssa. Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa muun muassa tukemalla eri yhteisöjen Salpalinjan hyväksi tekemää työtä, julkaisuilla, esitelmätilaisuuksilla ja pitämällä yhteyttä valtiollisiin, maakunnallisiin ja kunnallisiin viranomaisiin.

www.salpaperinne.fi , www.salpakeskus.fi

TG Granit

TG Granit on korkealaatuisen graniitin louhintaan erikoistunut yritys.

www.tggranit.fi