Siirry pääsisältöön

Vuokra-asunnot

Tietoa asunnoista

Vuokra-asunnot ja ikäihmisille suunnatut vuokra-asunnot tietoineen ja kuvineen löytyvät alapuolella sijaitsevista liitteistä.

Vuokrataso vaihtelee asunnon iän, varustetason ja lämmityksen maksutavan mukaan 7,20-11,00 €/m². Jokaisessa asunnossa on käytössä yhden kuukauden vuokran suuruinen sopimusvakuus.

Lisätietoja kohteista löytyy www.luumaenasunnot.fi.

Hakeminen

Vuokra-asuntoja haetaan sivun alareunasta löytyvällä asuntohakemuksella, joka täytetään ja palautetaan Luumäen isännöintipiste Oy:n toimistoon osoitteeseen Linnalantie 30, 54500 Taavetti. Hakemuksen voi palauttaa myös sähköpostilla osoitteeseen info@luumaenisannointi.fi. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9–16 tai sopimuksen mukaan. Isännöintipisteen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.luumaenisannointi.fi
 
Hakemukseen tulee liittää viimeisin verotodistus, selvitykset tuloista sekä muut asunnontarpeeseen vaikuttavat asiakirjat. Asiakirjoista on tietoa asuntohakemuksen viimeisellä sivulla. Opiskelijoiden kohdalla hakemukseen tulee liittää opiskelutodistus.
 
HUOM. Ikäihmisille suunnattuihin vuokra-asuntoihin Patteritie 10:ssä haetaan erillisellä hakemuksella. Muista liittää mukaan asuntohakemuksen liite.
 
Vuokra-asuntoihin on käynnissä jatkuva hakumenettely, eli asukasvalintoja tehdään heti irtisanomisten tapahduttua. Hakemus on voimassa 6 kk sen jättöpäivästä.
 
Asumistukea haetaan Kelasta.
 
Asuntohakemukset löydät liitteenä ohesta ja niitä voi noutaa myös asuntotoimistosta.

Irtisanominen ja poismuutto

Irtisanominen tehdään kirjallisesti irtisanomislomakkeella. Irtisanomisaika vuokralaisen irtisanoessa on 1 kalenterikuukausi. Jos irtisanomislomake on toimitettu esimerkiksi 2.1., vuokrasopimus päättyy 28.2.  Mikäli asunnosta muuttaa pois henkilö tai henkilöitä ja asunto ei tyhjene kokonaan, täytetään ja toimitetaan omasta puolesta tehty irtisanomisilmoitus. Lomakkeet toimitetaan Luumäen isännöintipiste Oy:n toimistoon. Irtisanomislomakkeet löytyvät ohesta liitteinä.

Poismuuttaessasi muista noudattaa siivousohjeita. Ohjeet löytyvät ohesta liitteenä.

Yhteystiedot