Siirry pääsisältöön

Liikunta ja ulkoilu

Käy vaikkapa lenkkeilemässä Huopaisenvirran upeilla ulkoilureiteillä, sirklaamassa luistimenpiirtosi jäähallin jäälle tai kokeilemassa keihäänheittoa sisätiloissa Taavettihallin yleisurheilutilassa. Meiltä löytyy myös koiralatu!

Alueen urheiluseurat liikuttavat ihmisiä erilaisten lajien, kuten suunnistuksen, palloilulajien ja hiihdon parissa. Urheiluseurat, kunnan liikuntatoimi sekä muut alueen yksityiset toimijat järjestävät ohjattua liikuntaa kaikenikäisille. Luumäen liikuntapaikkojen käyttöhinnat ovat erittäin edullisia niin yksilöharrastajille kuin seuroillekin.

Tervetuloa liikkumaan!

Liikuntatoimi

Luumäen kunnan liikuntatoimen tarkoituksena on liikunnan ja muun terveyttä edistävän fyysisen aktiivisuuden edistäminen. Liikuntatoimi tukee liikkumista paikallisen ja alueellisen yhteistyön ja terveyttä edistävän liikunnan kehittämisen voimin sekä tarjoamalla esimerkiksi liikuntapaikkoja.

Kunnan liikuntaohjaaja vastaa liikuntaan liittyvistä hallintoasioista, liikuntaryhmien ohjaamisesta, liikuntaseurojen avustusasioista, liikuntapaikkojen varauksista ja liikuntaneuvonnasta.

Kunnan liikuntapaikoista ja niiden ylläpidosta vastaa kunnan tekninen toimi.

Vapaa-aikakortteja Taavettihalliin ja Kangasvarren kuntosalille pystyt ostamaan Taavetin pääkirjastosta.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Pasi Kyllönen
040 5228 867