Kuntosalit

Niiden käyttösäännöistä tiedotetaan verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa täällä.

Taavettihallin kuntosali

Taavettihallin kuntosali on yleiskuntosali. Kuntosalilla on treenitilaa 122 m² ja salilta löytyvät niin laitteet kuin irtopainotkin.

Sali on avoinna Taavettihallin aukioloaikoina. Salille pääsee Taavettihallin vapaa-aikakortilla. Katso lisätietoa kortista ja Taavettihallin yhteystiedoista. Taavettihalliin käyvän vapaa-aikakortin hinnaston löydät täältä.

Kangasvarren kuntosali

Kangasvarren kuntosali on Kangasvarren koulun yhteyteen tehty yleiskuntosali osoitteessa Suoanttilantie 166, 54530 Luumäki. Kangasvarren kuntosalin ja koulun suuren salin voi varata kunnan varauskalenterin kautta osoitteesta https://www.luumaki.fi/varauskalenteri

Pienestä koostaan huolimatta salille on pyritty hankkimaan laitteita, jotka kuormittavat mahdollisimman monipuolisesti kehoa.

Salille pääsee vapaa-aikakortilla. Korttia myydään Luumäen pääkirjastossa, kirjaston yhteystiedot löytyvät täältä. Taavettihallin vuosikortin omistavalle Kangasvarren kuntosalin vuosikortti maksaa 12 €.

Kangasvarren vapaa-aikakortin hinnat:
Kuntosalin viikkokortti 6 €
Kuntosalin kuukausikortti 15 €
Kuntosalin puolivuosikortti 30 €
Kuntosalin vuosikortti 54 €
Kuntosalin nuoriso- /opiskelijakortti 30 €
Kuntosalin seniorikortti 30 €
Kuntosalin työttömien puolivuosikortti 15 €
Kuntosalin ryhmävuorot

7,50 €/h

Kuntosalikortin hinnalla pääset myös liikuntasalin puolelle esim. pelaamaan sulkapalloa. Tee ensin varaus kunnan varauskalenteriin. Hyviä varausaikoja ovat arkipäivät klo 16 jälkeen sekä viikonlopun tunnit. Varmista kulkuoikeudet Taavetin kirjastosta.

Vapaa-aikakortin saa 5 € panttia vastaan. Jos olet hävittänyt edellisen korttisi, maksaa uusi kortti 10 €. Kortin voi ostaa vain yli 15-vuotias ja se on henkilökohtainen. Alle 15-vuotiaat vain täysi-ikäisen (18-v.) valvonnassa liikuntapaikoilla!!

Kuntosalin aukioloajat:
MA-SU 6.00-22.00 (siivous klo 8.00-8.30).
Salilta pitää poistua 23.30!

Sisäänkäynti on koulurakennuksen itäpuolen ulko-ovesta.

Jos Taavettihallin tai Kangasvarren kuntosalilta puuttuu mielestäsi jokin laite tai väline ja tilan huomioon ottaen sen voisi lisätä sinne, laita viestiä kunnan palautelaatikkoon.