Avustukset ja palkitseminen

Luumäen kunnan sivistyslautakunta esittää vuosittain kunnan talousarvioon määrärahan nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntayhdistysten ja järjestöjen ja muiden ennen mainituilla aloilla toimivien tahojen tukemiseen. Yhdistyksillä, järjestöillä ja muilla tahoilla onkin mahdollisuus hakea toimintansa tueksi avustuksia. Sivistyslautakunta lisäksi palkitsee nuorisotyön, kulttuurin ja liikunnan parissa toimivia henkilöitä sekä urheilijoita.


Kohdeavustusten hakeminen

Avustuksilla luodaan mahdollisuuksia yhteistoimintaan luumäkeläisissä seuroissa, yhdistyksissä tms. yhteisöissä. Avustuksia myönnetään vuosittain erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Hakuohjeet ja kaavakkeet sekä myöntämisperusteet löytyvät oheisista liitteistä sivun alalaidasta.

Palkitseminen

Sivistyslautakunta jakaa vuosittain tunnustuspalkinnon nuorelle toimijalle ja pitkäaikaiselle toimijalle sekä palkitsee myös menestyneitä tai hyvin edistyneitä urheilijoita. 

Lisätietoa avustuksista ja palkitsemisista saa kunnan liikunnanohjaaja Pasi Kyllöseltä, jonka yhteystiedot löytyvät alta.