Infopisteet

Itsenäisyydentiellä on kaksi infopistettä ja kesäksi 2020 on valmistunut Vt6 levähdysalueille Taavetin länsipuolelle sekä Vt26 Taavetin eteläpuolelle pienet infotaulut, jotka kertovat lyhyesti Itsenäisyydentiestä ja paikalla suunnitellusta ja osin rakennetusta viime sotien aikaisesta Hamina-Taavetti - puolustuslinjasta. 

Piha-alueella on esillä koko Itsenäisyydentietä esittelevät infotaulut. Sisätiloissa on jaossa esitteitä sekä lisätietoa lähialueen kohteista.

Läntinen infopiste sijaitsee Satun Makioilla Rantsilanmäellä valtatien tuntumassa, osoitteessa Urontie 1, opasteet Vt6:lta. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevat ovat Luumäen kirkonmäki ja Taavetin linnoitus.

Itäinen infopiste sijaitsee Kahvi-Pakarilla Jurvalassa, osoitteessa Saarentie 1, opasteet Itsenäisyydentieltä. Lähistöllä on muun muassa Salpalinjan kohteita ja Kotkaniemi.

Infopisteissä voit suunnitella eri kohteisiin tutustumista, nauttia kahvista tai lounaasta. Herkkuja löytyy myös matkaevääksi tai tuliaiseksi. Tilaa riittää isommallekin joukolle.

Tutustu infopisteiden päivittäiseen tarjontaan, muihin palveluihin sekä aukioloaikoihin niiden omilta kotisivuilta ja Facebookista.

www.satunmakiat.fi ja www.kahvipakari.fi

Itsenäisyydentien läntinen infopiste ja kahvila Satun Makiat

Paikka maastokartalla

Google maps ajo-ohjeet

Itsenäisyydentie itäinen infopiste ja Kahvi-Pakari

Paikka maastokartalla

Google maps ajo-ohjeet