Siirry pääsisältöön
Julkaistu 23.5.2023

Vastaa kuntalaiskyselyyn valokuituverkon jatkorakentamisesta

Kuntalaiskysely valokuituverkon jatkorakentamisesta

 

Luumäen kunta järjestää avoimen kuntalaiskyselyn valokuituverkon jatkorakentamisesta. Parhaillaan Luumäen kunnan alueella valokuituverkkoa rakennetaan Taavetin keskustan alueelle, Jurvalaan ja Niemelään.

Kunnan investointisuunnitelmassa on alustavia varauksia valokuituverkon rakentamiseen tarkoitettuun tukeen myös tulevina vuosina. Haluamme selvittää valokuituverkon mahdollista laajentamista uusille alueille, missä nopeille ja varmoille internetyhteyksille olisi kysyntää ja tarvetta. Luumäen kunta voi esittää valtion tukijärjestelmään kilpailutettavia alueita, joiden kuituverkon rakentamista sekä kunta, että valtio tukee.

Toivomme kuntalaiskyselyyn vastauksia Luumäellä toimivilta yrityksiltä, kotitalouksilta ja vapaa-ajan asuntojen omistajilta. Vastausten perusteella päätetään, miten asia etenee Luumäen muilla alueilla, joten mielipiteesi on meille tärkeä!

Vastaukset määrittävät ennen kaikkea ensisijaisia alueita, joille kunnan olisi järkevintä osoittaa tuettujen hankkeiden toteutusta. Sähköinen kyselylomake löytyy klikkaamalla  kyselyyn pääsee klikkaamalla tästä .  
 
Kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 4.6.2023 saakka ja vasta voi myös lauantaina 20.5. klo 9-13 kesän avauksessa Taavetin torilla Luumäen kunnan teltalla.
Jaa sivu: