Siirry pääsisältöön
Julkaistu 31.5.2024

Etsimme Taavetin jäähallille hoitajaa työajan ulkopuolella

Taavetin jäähallin kuva

 

Luumäen kunta pyytää tarjouksia Taavetin jäähallin kunnossapitotehtävistä ja jäänhoidosta kaudelle 2024 - 2025. Kauden pituus 10/2024 - 4/2025 muutokset kauden pituuteen voivat olla mahdollisia.
 
Päätehtävät:
- Jäänhoito kunnan omistamalla kalustolla varauskalenterin mukaisesti viikonloppuisin, pyhäpäivisin ja arki-iltoina klo 16:00 jälkeen.
- Urakoitsija avaa hallin ja pukuhuoneiden ovet turnauksissa 2 tuntia ennen turnauksen jäävuoron alkua, ellei toisin ilmoiteta. Tavanomaisien vuorojen osalta ovet pitää olla avattuna 1 tunti ennen jäävuoron alkua, ellei toisin ilmoiteta. Vuorojen päätyttyä tilojen lukitseminen on urakoitsijan vastuulla. Aina viimeisen ajon jälkeen jäänhoitokoneen lumisäiliö on tyhjennettävä ja tästä annetaan erillinen ohjeistus.
- Urakoitsija vastaa jäähallin ulkoalueiden ja kulkuväylien käsilumitöistä ja liukkauden torjunnasta. Hiekoitushiekka tilaajan kautta.
- Urakoitsija täyttää sähköistä päiväkirjaa erillisen ohjeistuksen mukaisesti.
- Ilkivallasta ja vahingonteoista ilmoitetaan Luumäen kunnan teknisen toimen edustajalle.
- Välitöntä korjausta vaativien (turvallisuutta tai omaisuutta vaarantavat) poikkeamien korjaus / ilmoitus kunnan tekniseen päivystykseen tilanteen niin vaatiessa.
 
Päätehtävien lisäksi urakoitsijalle kuuluu muita tehtäviä, joiden vuoksi ei erikseen olla kohteessa.
 
MUUT TEHTÄVÄT
Asiakaspalvelu: neuvonta, ohjaus, hallin järjestyssääntöjen (es. käytössääntöjen) valvonta ja rikkeisiin puuttuminen läsnä ollessa.
Siisteyden valvonta: Epäjärjestyksen dokumentointi läsnä ollessa
Kaluston kunnossapidosta huolehtiminen (esim. jäänhoitokoneen öljyt tarkastettava viikonloppuisin ja pyhäpäivinä) ja vioista ja puutteista ilmoittaminen. (Päävastuu tietysti kunnan)
Kunta pyytää tuntiveloitushintaa € / h, joka sisältää kaikki mahdolliset ylityö tai muut lisäkorvaukset ja tällä hinnalla työ on suoritettava ajankohdasta riippumatta.
 
Tarjouspyyntö löytyy kokonaisuudessaan www.tarjouspalvelu.fi hankkeen tunniste 506437.
 
Tarjoukset tulee jättää 21.6.2924 klo 12.00 mennessä.
 
Lisätietoja antaa mikko.hiltunen@luumaki.fi p. 040 628 0550
 

 

Jaa sivu: