Kotkaniemi-säätiö hakee vuokralaista Kotkaniemen kahvilayrittäjäksi

Kotkaniemi-säätiö hakee vuokralaista Kotkaniemen, presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseon, kahvilayrittäjäksi

Luumäellä sijaitseva presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseo, etsii tiloihinsa vuokralaista vastaamaan kahvila- ja ravintolatoiminnoista ”Kahvila Ellenin” tiloihin huhtikuusta 2022 alkaen.

Kotkaniemi sijaitsee Luumäellä, noin 20 kilometrin päässä Lappeenrannasta. Museo ja kahvila ovat säännöllisesti auki kesäkaudella, syyskuusta huhtikuuhun tilauksesta ja erikoistilaisuuksien yhteydessä. Kahvila on avoinna vähintään museon ollessa auki. Museo esittelee Suomen itsenäistymisen merkkihenkilön P. E. Svinhufvudin pitkäaikaisinta kotia Kivijärven äärellä luonnon helmassa. Kotkaniemessä on päärakennuksesta kotimuseon lisäksi kahvila ja kokoustiloja, sekä 1930-luvun asuun restauroitu puutarha piharakennuksineen; sisältäen renkituvan, aitat, venelaiturin ja vuonna 2020 remontoidun rantasaunan. Museotoiminnasta Kotkaniemessä vastaa Kotkaniemi-säätiö, talosta ja puutarhasta Senaatti-kiinteistöt vuokralaisenaan Museovirasto.

Kilpailutamme parhaillaan museon kahvilan yritystoimintaa, uusi sopimuskausi alkaa huhtikuussa 2022. Kahvila on avoinna vähintään museon ollessa auki (säännöllisesti kesäaikaan, erikseen sovittaessa muulloinkin). Hae mukaamme kehittämään rouva Ellen Svinhufvudin keittiön tiloissa sijaitsevasta kulttuuriympäristöstä sen arvon mukainen kahvila ja vierailukohde.

Jos uskot olevasi hakemamme Ellenin jalanjäljissä kulkeva kahvila-/ravintolayrittäjä, ota yhteyttä!

Tarkempi hakuilmoitus: https://www.kotkaniemi.fi/wp-content/uploads/2021/11/yrittajahaku_kotkaniemi.pdf

Tarjoukset on jätettävä 12.1.2022 mennessä:
info@kotkaniemi.fi

Lisätiedot:
heini.kahkonen@kotkaniemi.fi, puh. 040 522 7553
www.kotkaniemi.fi