Ilmianna meille vuoden 2019 positiivisin luumäkeläinen!


Kylähyväsessämme riittää paljon positiivista, joka jää elämän hyörinässä helposti ilman ansaitsemaansa huomiota. Haluamme tarjota mahdollisuuden kiittää ja nostaa parrasvaloihin yhteisömme ilopillerit, hyvän hengen nostattajat ja elämän luotettavat tukipilarit, joiden ansiosta positiivisuus on Luumäen ehtymätön voimavara ja vetovoimatekijä.

Ota siis osaa Luumäen kunnan järjestämään Vuoden positiivisin luumäkeläinen -äänestykseen äänestämällä henkilöä tai ryhmää, joka on toiminnallaan levittänyt positiivisuutta ympärilleen ja edistänyt yhteistä hyvää Luumäellä. Tittelin on voinut ansaita monella tapaa: Onko naapurisi, tuttusi tai entuudestaan tuntematon henkilö auttanut arjenaskareissasi? Onko jonkun jakama kehu saanut hymyn huulillesi ja pelastanut päiväsi? Onko joku yksinkertaisesti ”hyvä tyyppi”, joka levittää ympärilleen aina hyvää fiilistä? Tai onko joku mielestäsi edustanut Luumäkeä julkisuudessa erityisen positiivisesti? Äänestä henkilöä/ryhmää ja perustele valintasi, sillä kunnanhallitus valitsee voittajan niiden perusteella.

Äänestys on käynnissä 1.-30.11.2019. Taavetin ja Kangasvarren kirjastoissa. Äänestyslomake löytyy myös liitteenä alta, josta sen voi lähettää sähköpostitse tiedottaja Tuuli Soljansaarelle, osoite on etunimi.sukunimi(a)luumaki.fi.

Voittajan palkitsemisen lisäksi halukkaiden äänestäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Vuoden positiivisin luumäkeläinen 2019 palkitaan vuoden viimeisessä kunnanvaltuustossa 9.12.